DALEMANS....   INTERIEURS MET WARMTE

Wij stellen u graag onze realisaties voor. Onze realisaties vertrekken vanuit het interieurontwerp. 
Wij maken alle interieurmaatwerk zelf in onze ultramoderne schrijnwerkerij, met de materialen die het beste bij uw stijl passen: alle soorten massief hout en houtfineer, natuursteen, lakwerk, pleisterwerk, gyproc, melamine, composiet, imitatiebeton, al dan niet in combinatie met LED-verlichting, glas en spiegelwerk.
Heeft u een idee voor een opbergkast, dressing, tv-kast, tafel of ander maatwerk? Vertel het ons: Dalemans maakt uw ideeën waar.
Kom vrijblijvend langs bij Dalemans in Maasmechelen.

www.ikzoekeenhaard.be

DE PARTNER VOOR UW WARME INTERIEUR

GENOEG REALISATIES GEZIEN?

Natuurlijk niet. Laat u daarom verder inspireren door de andere exclusieve ontwerpen op deze site. Of kom vrijblijvend langs in onze showroom, en vertel ons over uw project!

Of kijkt u even op www.ikzoekeenhaard.be

Interieurproject met haard

 
 
 
 
 
 
De Morsø Forno is een multifunctionele buitenhaard die zeer geschikt is voor op uw eigen terras! Zo biedt de Morsø Forno comfort op uw terras en kunt u de Forno tegelijkertijd gebruiken om in een handomdraai de heerlijkste pizza's te bereiden.
Cortenstaal vuurschalen. Deze vuurschaal brengt instant warmte & sfeer naar het terras. Door zijn natuurlijke roestbruine kleur past deze vuurschaal goed in natuurlijke omgevingen.

 
Maatwerk uit onze eigen schrijnwerkerij. Ook worden échte stalen ramen en alle soorten deurbeslag verwerkt in het maatwerk.


 
Creatief met LED-verlichting in het interieur. Licht is van praktisch belang, maar licht brengt ook warmte. Het geeft een mooi effect en verhoogd de sfeer.
Op zoek naar inspiratie en ideeën voor een tv. Je bespaart hiermee niet alleen waardevolle ruimte in de woonkamer maar je laat je tv deel uitmaken van jouw interieurstijl
 
Een vriend voor het leven. De IRON DOG. Deze uiterst hoogwaardige kachels die geheel van gietijzer zijn worden van begin tot eind in Duitsland gebouwd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor design en kwaliteit.
Terug naar boven