WARM ONTHAAL

ADVIES & OFFERTE

3D ONTWERP

EIGEN ATELIER

PERFECTE PLAATSING

 

Onze werkwijze

Dalemans beschikt over een + 500 m² grote showroom. U kunt bij ons terecht voor zowel een technische plaatsing als voor een totaalconcept. Onze interieurarchitecten nemen de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zij geven u persoonlijk advies op maat aan de hand van uw sfeerfoto's en plannen van uw woning. Daarnaast bieden wij u een vrijblijvende offerte aan die past bij uw smaak en budget. Bij goedkeuring komt de zaakvoerder persoonlijk ter plaatse opmeten. Vervolgens werken onze interieurarchitecten technische tekeningen uit én een fotorealistisch 3D-ontwerp! Samen bespreken we de tekeningen, de materialen en wordt het ontwerp verder uitgewerkt totdat deze voldoet aan uw wensen. In onze eigen schrijnwerkerij, zagerij en spuitcabine vervaardigen wij dan uw project, volledig in eigen beheer, zonder tussenleverancier! Tot slot komen onze deskundige vakmensen, op de afgesproken plaatsingsdatum(s), alles bij u installeren.

Wij gaan na of u tevreden bent én garanderen u een lange service na verkoop.

Interieurvormgeving, totaalinrichting en kleuradvies.

Maak een afspraak

Dienst na verkoop

Dalemans heeft een eigen servicedienst voor herstellingen of onderhoud. Onze vakmannen helpen u snel, efficiënt, en graag, zowel op afspraak als bij noodgevallen. Ook het onderhoud van uw installatie kunt u met een gerust hart aan onze technische dienst toevertrouwen, desgewenst met een apart onderhoudscontract.

Certificaties

Dalemans gaat resoluut voor kwaliteit. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor onze manier van werken, zowel intern als extern. Wij zijn dan ook erg trots op ons ISO 9001:2015 kwaliteitslabel, dat bewijst dat ons bedrijf voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen inzake productgamma, technische kennis en service. Dalemans is ook geregistreerd en gehabiliteerd gasinstallateur. Onze deskundigen scholen zich voortdurend bij om permanent op de hoogte te zijn van de nieuwste evoluties op technisch vlak. 
 
Terug naar boven