Onze werkwijze

Dalemans beschikt over een + 500 m² grote showroom. Wenst u onze showroom te bezoeken? Maak een afspraak, wij nemen namelijk uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren.

U kunt bij ons terecht voor zowel een technische plaatsing als voor een totaalconcept. Één aanspreekpunt van begin tot einde. Als erkende Cerga-gasinstallateur leggen en keuren wij de gasleiding volledig zelf.

Onze interieurarchitecten nemen de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zij geven u persoonlijk advies op maat aan de hand van uw sfeerfoto's en plannen van uw woning. Daarnaast bieden wij u een vrijblijvende offerte aan die past bij uw smaak en budget. Bij goedkeuring komt de zaakvoerder persoonlijk ter plaatse opmeten. Vervolgens werken onze interieurarchitecten technische tekeningen uit én een fotorealistisch 3D-ontwerp! Samen bespreken we de tekeningen, de materialen en wordt het ontwerp verder uitgewerkt totdat deze voldoet aan uw wensen. In onze eigen schrijnwerkerij, zagerij en spuitcabine vervaardigen wij dan uw project, volledig in eigen beheer, zonder tussenleverancier! Tot slot komen onze deskundige vakmensen, op de afgesproken plaatsingsdatum(s), alles bij u installeren.

Wij gaan na of u tevreden bent én garanderen u een lange service na verkoop.

Maak een afspraak

Dienst na verkoop

Dalemans heeft een eigen servicedienst voor herstellingen of onderhoud. Onze techniekers helpen u snel, efficiënt, en graag, zowel op afspraak als bij noodgevallen. Ook het onderhoud van uw haard kunt u met een gerust hart aan onze technische dienst toevertrouwen.
Een onderhoud wordt uitgevoerd in de maanden mei-juni-juli-augustus.

Vacatures

Wij zoeken: een plaatser die oog heeft voor detail en perfectie.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van renovatie - en nieuwbouwprojecten. Je staat in voor het plaatsen van inbouwhaarden, kachels en verschillende interieurafwerkingen bij onze klanten. Het terugkoppelen van informatie naar productie met het oog op optimalisatie naar volgende projecten en je rapporteert naar de planner.
Je bent van opleiding gyproc - stukadoor. Een opleiding schrijnwerkerij is een pluspunt of je beschikt over gelijkwaardige ervaring. Technische plannen kunnen lezen en technisch inzicht is voor jou geen probleem. Je bent nauwkeurig en klantvriendelijk. En tot slot, je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. We bieden jou een vast contract en interne opleidingen. Een goed loon in verhouding met je inzet en capaciteiten.

Interesse? Of spontaan solliciteren?
Stuur een mailtje met je motivatiebrief en CV naar info@dalemans.be

BENIEUWD NAAR ONZE PROJECTEN?

Bekijk ze hier: www.ikzoekeenhaard.be

Terug naar boven