DALEMANS....   INTERIEURS MET WARMTE

Met onze interieur maatwerk, haarden en kachels natuurlijk. Maar ook door onze persoonlijke relatie met u.
Elke klant is immers uniek, en daarom vinden wij dat elk project moet beginnen met een goed gesprek: onze specialisten luisteren naar uw wensen, denken met u mee, en maken daarna een exclusief ontwerp. Zo wordt uw project bij Dalemans een boeiend verhaal.

..

Over ons

Dalemans is een innovatief afwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in interieur, haarden en kachels. Wat in 1981 begon als een hobby, is uitgegroeid tot een levenswerk – en de passie is er alleen maar groter op geworden. 
Onze bron van inspiratie? Dat zijn onze klanten. Elke dag opnieuw stellen wij onze ervaring met plezier ten dienste van uw ideeën, om uiteindelijk alle elementen te combineren tot een ontwerp dat perfect past bij uw interieur. 
Dat wordt vervolgens door onze vakmensen bij u thuis gerealiseerd. Met veel zorg, liefde en oog voor detail. Want uw tevredenheid is onze trots, al meer dan 35 jaar.

Certificaties

Dalemans gaat resoluut voor kwaliteit. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor onze manier van werken, zowel intern als extern.
Wij zijn dan ook erg trots op ons ISO 9001:2015 kwaliteitslabel, dat bewijst dat ons bedrijf voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen inzake productgamma, technische kennis en service. 
Dalemans is ook geregistreerd en gehabiliteerd gasinstallateur. Onze deskundigen scholen zich voortdurend bij om permanent op de hoogte te zijn van de nieuwste evoluties op technisch vlak. 

Dienst na verkoop

Dalemans heeft een eigen servicedienst voor herstellingen of onderhoud. Onze bekwame vakmannen helpen u snel, efficiënt, en graag, zowel op afspraak als bij noodgevallen. 
Ook het onderhoud van uw installatie kunt u met een gerust hart aan onze technische dienst toevertrouwen, desgewenst met een apart onderhoudscontract.

Maak een afspraak voor dienst na verkoop

INTERIEURVORMGEVING, TOTAALINRICHTING OF KLEURADVIES? 
DALEMANS STAAT U BIJ MET RAAD EN DAAD.

Dalemans ontwerpt, realiseert en installeert uw project van A tot Z in eigen beheer. Volgens uw wensen, op maat van uw budget, en met de allerbeste kwaliteit.

Dalemans sinds 1981

 

 

Contacteer ons.

Voor Dalemans is niets onmogelijk. Onze klanten verdienen alleen het beste.

Terug naar boven